Om oss/Bli giver i Birkeland Frikirke!

Bli giver i Birkeland Frikirke!

29.03.2019
Som kirke har vi forpliktelser, ikke bare i de mellommenneskelige og åndelige forhold, men også i de helt konkrete og særdeles jordnære forhold. Som penger!

I Birkeland Frikirke er det som i de fleste andre sammenhenger: uten inntekter går det heller dårlig. Derfor oppmuntrer vi alle, både medlemmer og ikke-medlemmer som ønsker å bidra, til å bli giver. Det er flere måter man kan bli giver på i Birkeland Frikirke, og her nevnes noen alternativer:

 • Fast giver
  Som fast giver setter man opp et fast trekk, enten ved å ta kontakt med sin egen bank, eller ved å sette det opp i nettbanken eller Vipps. Hvor ofte man ønsker å gi bestemmer man selv, men vi anbefaler å gjøre det månedlig for å få bedre kontroll med egen privatøkonomi. Faste trekk settes opp mot kontonummer eller Vipps, se informasjon lenger nede.
 • Gave
  Man kan gi gaver på samme måte som man blir fast giver, enten ved å overføre på kontonummer eller på Vipps. I tillegg kan man gi en gave i kontanter, og det gjøres enklest i etterkant av en gudstjeneste. Da vil det stå en kurv ved utgangsdøra som man kan legge en gave i.
 • Testamentarisk gave
  Vi ønsker å minne om at det er mulig å også gi gaver via et testamente.

Betalingsinformasjon:

 • Konto: 2880.50.28671
 • Vipps: 92382

Gaver over en viss sum er fradragsberettiget på skatten. Derfor kan man, hvis man ønsker, sende en epost til kasserer.birkeland@frikirken.no med informasjon om personnummer, eller man kan vente til utpå nyåret når disse prosessene går automatisk og man blir kontaktet av kasserer.

Tusen takk for din interesse for å bli giver i Birkeland Frikirke!

Powered by Cornerstone